Afbeelding
Autonomer.nl
Advertorial

Mobiliteitsbudget in combinatie met private lease

15 juni 2021 om 12:10 Zakelijk

 LEUSDEN Veel mensen kiezen voor een private lease constructie in combinatie met het mobiliteitsbudget. Is dit een serieuze optie voor jou? Autonomer helpt je op weg.

Wat is een mobiliteitsbudget?
Een mobiliteitsbudget is een budget waarbij een werknemer zelf het werkverkeer mee financiert. Als je werkzaam bent voor een bedrijf dat aan mobiliteitsvergoeding doet, dan krijg je als werknemer een vast bedrag per maand. Met dit bedrag (of wel het mobiliteitsbudget) regel je alle kosten voor woon- werkverkeer. Maar mocht je een baan hebben waarin je veel reist voor de zaak dan kan dit budget ook verkeer naar eventuele klanten en relaties omvatten. Grote voordeel is dat je veel flexibiliteit hebt om zelf in te vullen hoe je het budget besteed, want je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten. Dit betekend eventuele trein reizen, een auto aankoop of een private lease constructie. Het geld dat niet voor vervoer wordt gebruikt, mag je zelf houden. Maar mocht er een tekort blijken? Dan je zelf dit bij te dragen. 

Private lease bij een mobiliteitsbudget.
Veel mensen kiezen voor een private lease constructie in combinatie met het mobiliteitsbudget. Een private leaseauto is een prima invulling om zelf de mobiliteit te regelen aan de hand van een vast bedrag per maand. De inkomsten van het mobiliteitsbudget is een vast bedrag per maand en private lease is een vaste uitgave per maand. Dit sluit mooi op elkaar en voorkomt een grote uitgave van een auto aankoop met nog vele maanden aan mobiliteitsbudget om het terug te verdien.

Met private lease optie moet je even slim zijn om genoeg geld over te houden aan benzine en als je minder reist of uitgeeft steek je de rest in de portemonnee. Met de private lease vergelijker van Autonomer.nl vergelijk je de beste en goedkoopste private lease deals van vrijwel alle grote private lease bedrijven in Nederland. Afhankelijk van je mobiliteit maandbedrag vind je de meest voordelige private lease aanbiedingen per auto categorie. Mocht je meer informatie willen over private lease contract voorwaarden? Dan heeft  Autonomer.nl als onafhankelijk en autonome vergelijker het overzicht beschikbaar per auto aanbieding. Zo weet je van te voren waar je voor tekent om je woon, werk en klant verkeer zonder zorgen te regelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie