Dansers en dansdocenten van Studio Pauline danskamp
Dansers en dansdocenten van Studio Pauline danskamp Studio Pauline

Danskamp groot succes

29 augustus 2021 om 21:36 Lokaal Deel je nieuws

Leusden 

De laatste week van de zomervakantie afsluiten met een Danskamp, dat is wat de dansers in de leeftijd van 8 tot 16 jaar, hebben gedaan. Een hele week dansen, nieuwe choreografieën maken en een eigen mini show creëren. Een droom voor veel dansers. 
 

‘Be Yourself’ was het thema de hele week. Want om jezelf te kunnen en mogen zijn is heel fijn. Wil je graag op spitzen dansen of wil je met je ‘bestie’ een hip hop choreo dansen. Of durf je een solo te improviseren? Dans je liever in een grote groep zodat je niet zo opvalt? Dat mag je zelf beslissen. 
Onder leiding van de professionele dansdocenten van dans Studio Pauline hebben de dansers een mini show gemaakt van 30 minuten. 
 

Vrijdag, aan het einde van de danskamp week mocht familie komen kijken. De dansstudio was omgebouwd tot een intiem theater. De dansers hebben staan stralen in de mooiste zelf uitgekozen kostuums, make up met glitters en lippenstift en mooie haren. Aan het einde van de ’Be Yourself’ mini show was et een luid applaus. Heel veel trotse ouders en heel veel blije gezichten bij de kinderen. Wat een succes! 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie