Zwerfboek Piet op stap in Leusden en ander Kinderzwerfboek nieuws.

29 oktober 2021 om 16:47 Lokaal Deel je nieuws

Zwerfboek Piet wil dit jaar weer op pad in Leusden, om in de Kinderzwerfboek Stations en Minibiebs leuke Sinterklaasboeken voor de kinderen te verstoppen, net als vorig jaar. Maar: tijdens het opruimen van zijn magazijn kwam Piet erachter, dat hij nog veel te weinig Sinterklaasboeken heeft verzameld dit jaar…….

Hebben jullie nog leuke, niet te oude Sinterklaasboeken in huis, die niet meer gelezen worden? Breng ze dan in de komende tijd naar de Kinderzwerfboek Stations in de Albert Heijn of het Station in De Bron, (voorheen het CJG), aan Hoefijzer 18 in Leusden. Zwerfboek Piet haalt ze daar op, en maakt er echte Zwerfboeken van! En: heb je nog andere leuke kinderboeken thuis, die niet meer gelezen worden, neem die dan gelijk even mee! Dan kunnen we de Kinderzwerfboek Stations in Leusden goed gevuld houden, komende tijd!

Het gaat goed met Kinderzwerfboek in Leusden. Aan het einde van de afgelopen Kinderboekenweek opende Directeur Esther Dubbeld samen  met Joke Staal (ambassadeur Kinderzwerfboek), een nieuw Kinderzwerfboek Station in Basisschool de Bongerd, aan de Asschatterweg. Dit Station staat bij goed weer na schooltijd enige tijd buiten, en is dus ook bereikbaar voor kinderen uit de buurt. 

meer info: www.kinderzwerfboek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie