Burgemeester Bouwmeester.
Burgemeester Bouwmeester. Eigen foto
ingezonden

Oproep burgemeester: ‘Help de Oranjevereniging uit de brand!’

19 januari 2022 om 12:59 Maatschappelijk

In een ingezonden brief doet burgemeester Bouwmeester een oproep aan vrijwilligers om de Oranjevereniging te helpen. Hij is bang dat anders het voortbestaan van de club in het geding komt.

Beste relatie,

Wordt u ook zo vrolijk van Oranje-activiteiten of geraakt door herdenkingsbijeenkomsten?

De gemeente Leusden vindt het werk van de Oranje Vereniging zeer waardevol. Mijn grote dank gaat uit naar alle vrijwilligers die jarenlang met veel plezier en ambitie de organisatie van alle festiviteiten rondom Koningsdag en de diverse Herdenkingsbijeenkomsten op zich hebben genomen. Zij willen het stokje graag doorgeven. Vandaar mijn oproep aan u!

OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS De Oranje Vereniging Leusden is op zoek naar vrijwilligers die, op hun manier, invulling gaan geven aan festiviteiten verbonden aan het Koningshuis en herdenkingen die voor Nederland en onze samenleving belangrijk zijn en blijven. De Oranje Vereniging Leusden staat open voor nieuwe en onderscheidende ideeën! Voor deze samenbindende activiteiten bent u van grote toegevoegde waarde voor hen.

Bent u geïnteresseerd om er mede voor te zorgen dat de Oranje Vereniging Leusden blijft bestaan? Geeft u dit dan z.s.m. door aan de huidige voorzitter van de Oranje Vereniging, de heer Robert Scheffer, te bereiken via de mail robert@rwsivs.nl.

Laten we er samen voor zorgen dat we deze momenten in Leusden met elkaar kunnen blijven beleven.

Met vriendelijke groet,

Gerolf J. Bouwmeester,

burgemeester

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie