Er is genoeg te plukken, bleek wel tijdens de vorige fietstocht van Treeker Treks.
Er is genoeg te plukken, bleek wel tijdens de vorige fietstocht van Treeker Treks. Treeker Treks

Bessen- en kersenplukfietstocht Treeker Treks

27 juni 2018 om 15:28 lokaal

LEUSDEN Treeker Treks houdt op donderdagmiddag 28 juni een fietstocht waarbij een fruitteeltbedrijf met onder andere blauwe bessen en pruimen en een kersenboomgaard wordt bezocht.

De eerste stop is bij de blauwe bessenteler waar de eigenaar een rondleiding geeft en er gelegenheid is om bessen en bessenproducten te kopen. Vervolgens fietsen wordt er doorgefietst naar de kersenteler die de groep ontvangt met een kopje koffie of thee met kersenvlaai waarna er een rondleiding door de boomgaard volgt en de deelnemers zelf een bakje kersen mogen plukken. De totale lengte van de tocht is ongeveer 30 kilometer. De tocht start vanaf het Parkeerterrein P2 van Landgoed ISVW, Dodeweg 8 in Leusden. Dit is tevens het eindpunt. De aanvang is om 13.00 uur en rond 16.45 uur wordt de groep terug verwacht.

RONDLEIDINGEN Kosten per persoon zijn 9,00 euro waarvoor de deelnemer een fietstocht onder begeleiding inclusief een consumptie met kersenvlaai, twee rondleidingen en een zelf geplukt bakje kersen krijgt. Bovengenoemde prijs is gebaseerd op het gebruik van een eigen fiets, maar het is ook mogelijk om een fiets bij Treeker Treks te huren. Daarvoor wordt een meerprijs van 8,50 euro voor een reguliere fiets of 20,00 euro voor een elektrische fiets gerekend. Meerdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Liefhebbers kunnen zich (mits er nog plek is) opgeven bij Hermine Jochemsen van Treeker Treks bereikbaar via 06-38939345 of per mail via info@treekertreks.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie