Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor panelen op uw dak?
Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor panelen op uw dak? DEEL

Zonnepanelen: DEEL collectieve inkoopactie voor Leusden, deelname tot eind december

5 december 2022 om 09:11 Overig Deel je nieuws

Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor panelen op uw dak? De Leusdense Energiecoöperatie DEEL organiseert een Collectieve Inkoopactie Zonnepanelen, in samenwerking met New Solar uit Woudenberg. Vanwege de grote belangstelling is de actie verlengd, u kunt nu tot 31 december inschrijven, via deel-energie.nl   

Voor dit project heeft New Solar o.a. zwarte zonnepanelen met een groot vermogen (full black, 395 Wp). Deelnemers krijgen een offerte afgestemd op hun dak en hun wensen. De inschrijving is gestart tijdens de grote, drukbezocht Energiemarkt bij de Til, waar ook zonnepanelen en omvormers te zien waren. Er zijn inmiddels al ruim 80 inschrijvingen, en de eerste opdrachten zijn al verstrekt. Om nog meer mensen de mogelijkheid te geven om mee te doen, is de actie verlengd tot eind december, dus u kunt de hele maand nog uw gegevens insturen om een offerte aan te vragen. 


Collectieve Inkoopactie Zonnepanelen in Leusden

Inschrijven via de website van DEEL: Na inschrijving ontvangt u een passende offerte voor uw dak en uw wensen, met actie-korting. Meer weten? Ook meedoen? ga naar de DEEL website, https://deel-energie.nl/nieuws/36-collectieve-inkoop-zonnepanelen-2022 voor informatie en inschrijving. 

Energie-inloop - Voor energie-advies en vragen over deze en andere projecten zijn vrijwilligers van IkWilWatt, DEEL en COOL elke zaterdag van 11-13 uur aanwezig in de bibliotheek in de Hamershof.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie