Zanger Blinde Ed zou tijdens de cultuurweek een optreden verzorgen.
Zanger Blinde Ed zou tijdens de cultuurweek een optreden verzorgen. Frits de Ruig

Cultuurweek ‘Weer Uit in Leusden’ geannuleerd wegens nieuwe coronamaatregelen

10 juli 2021 om 17:26 Cultuur

LEUSDEN De cultuurweek die onder de naam ‘Weer Uit in Leusden’ van 17 tot en met 25 juli zou plaatsvinden, kan vanwege de aangescherpte maatregelen helaas niet op het geplande moment doorgaan.

Tijdens ‘Weer Uit in Leusden’ zou gevierd worden dat alle inwoners van Leusden weer kunnen genieten van het cultuuraanbod. Een groot onderdeel van het programma was ‘Verrassen op Terrassen’. Hier zouden diverse artiesten optreden op of bij terrassen in het dorp. Hiermee wilde de organisatie de horeca een hart onder de riem steken. Wegens de aangescherpte maatregelen is entertainment op het terras niet meer toegestaan. 

ECHT VIEREN Ook andere programmaonderdelen ervaren de invloed van de nieuwe maatregelen. Een aantal optredens en onder andere de kindervoorstellingen kunnen niet door gaan. De organisatie kijkt samen met gemeente Leusden of het evenement verplaatst kan worden naar een later tijdstip of dat het in zijn geheel zal moeten worden afgelast.,,Als we willen vieren dat we weer uit mogen in Leusden, dan doen we dat liever als er ook echt iets te vieren is”, laat de organisatie weten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie