Koningsspelen Leusden zoekt vrijwilligers!

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdag 25 april vinden de Koningsspelen plaats. De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland. Gedurende deze dag gaan ruim 1200 Leusdense basisscholieren sporten op de velden van Roda’46, zwembad de Octopus en LHV en Antilopen. De organisatie van de Koningsspelen is een initiatief van de Buurtsportcoaches Leusden.

Om dit geheel in goede banen te kunnen leiden zijn wij nog op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers worden ingezet op een aantal verschillende taken waaronder; het verwijzen van deelnemers naar de juiste fietsenstalling en uitdelen van versnaperingen aan de verschillende scholen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor 9.00 tot 12.30 uur en 12.00 tot 15.30 uur. Als u 1 van de dagdelen aanwezig kunt zijn dan is dat uiteraard ook welkom!

Lijkt het u leuk om de buurtsportcoaches te helpen in dit sportieve evenement? Dan kunt u uw naam, contactgegevens en de tijd van uw voorkeur mailen naar Lauret Sanders: Lsanders@sro.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie