Equip in actie op de Dag van de aarde
Equip in actie op de Dag van de aarde Opgeruimd Leusden

Equip in actie op de Dag van de Aarde

23 april 2021 om 16:46 Lokaal Deel je nieuws

Op 22 april was het de Dag van de aarde. Het is een dag om mensen bewust te maken van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. In andere landen wordt deze dag al langer gevierd, maar in Nederland is het ook in opkomst.

In Leusden ging Equip Outdoor Technologies, gevestigd op het Sport Business Center, op deze dag met het hele team zwerfafval opruimen in de natuurgebieden Schammer en Bloeidaal. “Wij leveren met ons bedrijf materialen waarmee mensen in de natuur kunnen sporten en recreëren zoals kleding, schoeisel en slaapzakken” aldus Gerard Ritter, Country Manager van Equip en initiatiefnemer. "Wij zijn er zelf dus ook bij gebaat dat de natuur schoon en behouden blijft voor onze klanten.”

Opgeruimd Leusden juicht dit initiatief toe en voorzag hen van grijpers, vuilniszakken en handschoenen. Binnen het uur waren de vuilniszakken al aardig gevuld!

In deze tijd waarin iedereen thuis werkt is het een welkome afwisseling om in de buitenlucht aan teambuilding te doen. Als je daarmee ook nog bijdraagt aan een schonere leefomgeving is dat helemaal mooi meegenomen!

Geïnspireerd door dit initiatief en met jouw bedrijf een opruimrondje doen? Je kunt prikkers, afvalzakken en handschoenen lenen bij Opgeruimd Leusden. Vraag ze aan via: info@opgeruimdleusden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie