Matchbeurs 2021 bij AFAS

7 oktober 2021 om 10:02 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 19 november is het zover. De Matchbeurs gaat weer live! Het evenement waar maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven met gesloten beurzen zaken doen, gaat na een jaar online, weer live door. Natuurlijk volgens de geldende coronamaatregelen. Dankzij de ruimte, faciliteiten en gastvrijheid van AFAS is dat prima mogelijk in hun nieuwe onderkomen in Leusden.

Tijdens de Matchbeurs helpen maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar bij het realiseren van projecten en activiteiten. Handel in vraag en aanbod, maar met gesloten beurzen. Zo zijn er in de afgelopen jaren zo’n 1.600 matches gesloten. Omgezet in euro’s vertegenwoordigen ze een bedrag van ruim € 1.7 miljoen.

Traditiegetrouw start de Matchbeurs om 8.00 uur met een ontbijt. Om klokslag 9.00 uur opent de beursvloer en om 10.00 uur zijn ongetwijfeld weer mooie matches gemaakt. 

Bedrijven en maatschappelijke/vrijwilligersorganisaties die de Matchbeurs willen meemaken, kunnen zich aanmelden via: www.lariks-leusden.nl/matchbeurs-leusden/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie