Afbeelding
Laura Verschuur

Vier een duurzame zomer tijdens de braderie en koopjesmarkt op 10 juni bij Kringloop Leusden!

25 mei 2023 om 11:47 Lokaal Deel je nieuws

Om een podium te kunnen bieden aan lokale, groene, sociale ondernemers, makers en/ of duurzame organisaties wordt er op zaterdag 10 juni een bruisende braderie en koopjesmarkt gehouden bij Kringloopcentrum Leusden. Dit houdt in dat er meerdere kramen in de buitenlucht komen te staan bij dekringloopwinkel op de Bedrijfsweg in Leusden. 

Denk aan upcycling van objecten en kleine meubeltjes, kunstige serviezen, tassen, haakwerk, lekkers meegebracht door “oogst van eigen erf” en haast traditiegetrouw zijn de handgemaakte kaarsen van dagbesteding LichtHeertjes ook weer verkrijgbaar. De definitieve standhouders zullen op de website en socialsvermeld worden.

De aanbiedingen van de koopjesmarkt op de diverse afdelingen zijn ook niet mis! Normaal gesproken kunt u al voordelig bij het kringloopcentrum terecht, maar tijdens de Koopjesmarkt stunten ze helemaal met de prijzen! Dan koopt u voor maar één euro een boek, vier glazen voor één euro, krijgt twee stuks speelgoed voor de prijs van één, en krijgt u een kassakorting van 20% bij een besteding van 20 euro. Een feestelijke actiedag vol voordeel!  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie