Het koor repeteert
Het koor repeteert Evert van Ginkel

Leusdens Mannenkoor hervat de repetities

Overig Deel je nieuws

Op 18 augustus van 14.00 tot 16.00 uur start het Leusdens Mannenkoor weer met de repetities. Dat is in de Markuskerk nabij winkelcentrum de Biezenkamp. In een gezellige en ontspannen sfeer wordt er onder leiding van dirigent Jan Verhoef uit Zeewolde serieus gewerkt aan een breed en gevarieerd repertoire. Het eerste geplande optreden is met het korenfestival in Leusden op 5 november. Op 23 december geeft het LMK een Kerst concert. Het laatste concert was op 13 mei jl het voorjaarsconcert “Voor de vrede”.  De opbrengst ervan is ten goede gekomen aan de opvang van Oekrainsche vluchtelingen in Leusden.  

Nieuwe leden zijn van harte welkom. In alle stemgroepen is er plek. Ook als je denkt “ik kan niet zingen”. In een koor kan bijna iedereen goed meezingen. Het is sowieso mooi om het proces mee te maken door vanaf “nul” te beginnen met het instuderen van een nieuw lied en dat dan leidt tot een harmonieus en melodieus geheel. Vooral tijdens een concert waar er honderden mensen van genieten inclusief het koor zelf. Een keer per maand wordt de repetitie afgesloten met een hapje en drankje tijdens het zogenaamde LMK cafe. 

Aanmelden kan via de website www.Leusdensmannenkoor.nl

Het koor zorgt dat er een map met de muziek klaar ligt zodat je meteen lekker mee kunt doen. De eerste maand betaal je geen contributie. 

advertentie
advertentie