Trotse eigenaar Rody Aalbers voor Restaurant de Gezelligheid  ‘’Ons restaurant is sinds ons bestaan al een favoriete stopplaats voor (race)fietsers en mountainbikers. Ik vind het dan ook een enorme eer dat de gemeente Leusden samen met mij, Djops en Warsteiner een netwerkevent wil organiseren voor Leusdense ondernemers. De animo is groot en de beschikbare kaarten werden in no time bijna helemaal uitverkocht”!.
Trotse eigenaar Rody Aalbers voor Restaurant de Gezelligheid ‘’Ons restaurant is sinds ons bestaan al een favoriete stopplaats voor (race)fietsers en mountainbikers. Ik vind het dan ook een enorme eer dat de gemeente Leusden samen met mij, Djops en Warsteiner een netwerkevent wil organiseren voor Leusdense ondernemers. De animo is groot en de beschikbare kaarten werden in no time bijna helemaal uitverkocht”!. Uw Marketing Regisseur

Culinair netwerk event bij Restaurant De Gezelligheid voor Leusdense ondernemers tijdens La Vuelta Holanda

Overig Deel je nieuws

Op 20 augustus 2022 passeren de renners van La Vuelta Holanda Restaurant De Gezelligheid over de Doornseweg (N227. In samenwerking met de gemeente Leusden, Restaurant De Gezelligheid, Djops en Warsteiner wordt een overdekte VIP tribune gebouwd waar ruim 200 Leusdense ondernemers de unieke gelegenheid krijgen om dit spektakel live mee te maken.

Speciale gast(spreker) van de middag is Michael Boogerd, één van de bekendste en meest succesvolle wielrenners van Nederland. Hij deelt zijn ervaringen in het wielrennen. Een individuele sport, waar het teambelang groot is. Ook spreekt hij over zijn dopinggebruik en de twee jaar durende schorsing die hieruit heeft verkregen.

Het wordt een middag genieten van de wielersport, gezellig eten en drinken. Daarnaast is er voldoende tijd om te netwerken én is het College van Bestuur van de Gemeente Leusden aanwezig, evenals leden van de gemeenteraad. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.degezelligheid.com/lavuelta2022  

advertentie
advertentie