Afbeelding
Jelle Horst

Nieuwe actie van Ladies’ Circle: chocoladeletters voor het goede doel

4 september 2022 om 20:34 Overig Deel je nieuws

Na succesvolle acties de afgelopen twee jaren, is Ladies’ Circle Leusden ook dit jaar weer gestart met een mooie en lekkere Sinterklaas actie voor het goede doel. De gehele opbrengst gaat naar de Vereniging van Huntington en campagneteam Huntington. De ziekte van Huntington is een dodelijke, erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Met dit geld willen wij educatie en ondersteuning voor - gezinnen die te maken krijgen met Huntington - mogelijk maken. Daarnaast zamelen we dit geld in voor onderzoek naar een geneesmiddel, iets dat hard nodig is aangezien dit er nog niet is voor deze slopende ziekte. 

 Je hebt 50% kans om het te krijgen als één van je ouders het gen heeft. Vanaf het moment van de eerste klachten leef je gemiddeld nog 17 jaar. De ziekte ontwricht niet alleen levens, gezinnen, maar hele families doordat er meerdere gendragers in je familie kunnen zijn en het van generatie op generatie wordt doorgegeven. 

Lijkt het je leuk om iemand te verrassen met een mooie en heerlijke chocoladeletter? Of wil jij je personeel hiermee verrassen? Bestel dan via ladiesinactie.nl! De letters worden handgemaakt door IJssalon Fyn Ys in Leusden. De letters zijn fair trade met de keuze uit puur, melk of wit. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie