Orinda van den Bergh, Albert Dragt (Leusden Natuurlijk), Monique Markesteijn (Downtown Leusden) en John Spijkerman.
Orinda van den Bergh, Albert Dragt (Leusden Natuurlijk), Monique Markesteijn (Downtown Leusden) en John Spijkerman. Leusden Natuurlijk

Nieuwe kerst- en ansichtkaarten Mooi Leusden

2 december 2022 om 15:30 Winkels

LEUSDEN Leusden Natuurlijk!, de winkel op de Hamershof voor toeristische informatie en voor lokale en maatschappelijk verantwoorde cadeautjes, heeft op vrijdag 2 december het startsein gegeven voor de verkoop van nieuwe ansichtkaarten van Mooi Leusden. 

De ansichtkaarten zijn gemaakt op basis van mooie foto’s van het Leusdens buitengebied van Orinda van den Bergh en John Spijkerman. Beide Leusdenaren publiceren hun bijzondere foto’s regelmatig op Facebook, onder andere in de groep Leusdenaren voor Leusdenaren. Van den Bergh fotografeert vooral bijzondere landschappen terwijl Spijkerman zich met zijn foto’s vooral richt op dieren in het Leusdens buitengebied. De ansichtkaarten zijn in de winkel te koop voor 1 euro per stuk (vijf voor 4 euro). 

Daarnaast zijn in de winkel ook bijzondere kerstkaarten te koop gemaakt door Downtown Leusden. Ook deze kerstkaarten zijn ook te koop voor 1 euro per stuk.

Orinda van den Bergh ,Monique Markesteijn (Downtown Leusden) en John Spijkerman.
Orinda van den Bergh en John Spijkerman.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie