Muziek, lekker eten, goed weer; de organisatie van de lunch voor vrijwilligers had werkelijk overal aan gedacht.
Muziek, lekker eten, goed weer; de organisatie van de lunch voor vrijwilligers had werkelijk overal aan gedacht. Rinus van Denderen

Winkeliersvereniging Hamershof trakteert zo’n 170 vrijwilligers op een lunch

29 september 2021 om 16:09 Maatschappelijk

LEUSDEN Winkeliersvereniging De Hamershof heeft afgelopen dinsdag zo’n 170 plaatsgenoten te gast gehad tijdens een bijzondere lunch. ,,We wilden mensen die iets extra’s doen om de medemens in het zonnetje zetten’’, licht Gerrit Wildeboer, voorzitter van de winkeliersvereniging, het evenement toe. 

,,En wat hebben ze genoten van die heerlijke Hamershof-lunch’’, blikt Gerrit Wildeboer tevreden terug op het geslaagde evenement. ,,De zon scheen volop en zorgde voor een aangenaam temperatuurtje, het Kooikersplein was mooi ingericht en de deelnemers kregen een uitgebreide en zeer verzorgde lunch’’, aldus de preses van de winkeliersvereniging. 

EXTRA IN DE SCHIJNWERPERS Een paar mensen werden nog eens extra in de schijnwerpers geplaatst. ,,De ondernemers van Leusden wilden dat, omdat zij heel veel doen voor alle Leusdenaren’’, licht Wildeboer toe. Het ging onder anderen om mevrouw Voorn die tijdens corona twee keer per week fitness-training gaf in de binnentuin van het appartementencomplex waar zij woont. ,,Maar zij en haar man zijn ook al jaren actief met het vrijwillig opruimen van afval in en rond De Hamershof’’, aldus Wildeboer: ,,En dat wordt door omwonenden en ondernemers hoog op prijs gesteld!’’’ 

Bart Wichers en Margriet van der Wheel werden met een flinke bos bloemen bedankt voor het vele vrijwilligerswerk dat zij onder meer voor de ouderenbonden, theater De Tuin en de Opera van Leusden doen.

Bart Wichers en Margriet van der Wheel nemen de dankbetuigingen van Gerrit Wildeboer on ontvangst.
Mevrouw Voorn organiseerde in coronatijd onder meer fitnesstrainingen voor bewoners van haar appartementencomplex
Mooi weer en gezellige drukte tijdens de lunch voor vrijwilligers in De Hamershof
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie