Vangelis Pavlidis of AZ viert de 3-2 tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen AZ Alkmaar en PEC Zwolle in het AFAS stadion op 30 oktober 2021 in Alkmaar, Nederland.
Vangelis Pavlidis of AZ viert de 3-2 tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen AZ Alkmaar en PEC Zwolle in het AFAS stadion op 30 oktober 2021 in Alkmaar, Nederland. ANP/Ed van de Pol

AFAS stopt als sponsor van AZ

2 november 2021 om 12:58 Zakelijk

LEUSDEN Na twaalf seizoenen stopt AFAS Software als hoofdsponsor van AZ. Na twaalf seizoenen kiezen beide partijen ervoor elkaar de ruimte te geven om verder te groeien. Voor AZ betekent dit dat het op zoek gaat naar nieuwe partners voor het shirt, stadion en de jeugdopleiding.

Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ: ,,In de afgelopen twaalf jaar hebben wij met AFAS veel meegemaakt en enorme stappen gezet, onder meer op het gebied van onze jeugdopleiding. We kwamen van ver, maar zij hebben de club door dik en dun gesteund. Dat AFAS ons nu de ruimte geeft een volgende stap te zetten, is wat dat betreft ook veelzeggend. Wij kijken terug op een geweldig partnerschap met een inspirerende partij, die wij het allerbeste wensen in de toekomst.”

,,Precies op het juiste moment”, zei algemeen directeur Bas van der Veldt van AFAS bij de start van de samenwerking in 2010. ,,Met de kennis van nu kunnen we met recht spreken over het sponsorschap als een schot in de roos. Buiten de landelijke bekendheid die het ons familiebedrijf heeft gebracht, is het een prachtig voorbeeld dat financiële stabiliteit leidt tot succes”, verklaart Van der Veldt nu. 

Sinds de samenwerking is AFAS uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde (software)bedrijven van Nederland. AZ zegt trots te zijn ‘een bijdrage te hebben kunnen leveren aan de groei en bekendheid van het merk’.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie