Afbeelding
The Red Caps

Honk- en Softbalvereniging The Red Caps ontwikkelt SPVAR

29 maart 2024 om 07:56 Sport Deel je nieuws

Gedurende het winterseizoen heeft de Technische Commissie van The Red Caps samen met de scheidsrechters en de TU gewerkt aan de ontwikkeling van de SPVAR – de Slow Pitch Video AI Referee. 

De SPVAR is getest op alle mogelijke wedstrijdsituaties en heeft dankzij de uiterst geavanceerde AI-software een score van 100% bereikt (uit 479.583 wedstrijdsituaties). Scores worden automatisch bijgehouden en alle calls kunnen via de bestaande geluidsinstallatie of Bluetooth worden weergegeven zodat er nooit meer verwarring is over scores of spelsituaties. Bovendien is altijd een scheidsrechter beschikbaar! 

Het gebruikte materiaal is Carbon Reinforced Aprylene, met vanzelfsprekend een neutrale green environmental footprint. Het bovenste deel van de SPVAR wordt groen bij een slagbal, oranje bij een wijdbal en rood bij een nul (drie slag, vangbal, gedwongen loop of aantikken). Stroomvoorziening is gebaseerd op een accu die via USB-C opgeladen kan worden en 230V. De SPVAR is compact, licht én draagbaar. 

Er zijn gratis licentes beschikbaar gesteld voor de eerste 15 aanmeldingen, waarvan er al 1 is toegekend aan The Red Caps. Aanstaande maandag (tweede Paasdag) om 15:00 wordt de SPVAR officieel geïntroduceerd. Belangstellenden en leden van The Red Caps zijn welkom voor een demonstratie en aanmelding.  

Tot maandag! 

The Red Caps 

Bavoortseweg 7 

Leusden 

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie