De banen van LTV Lockhorst worden in de week van 23 tot en met 27 augustus bevolkt door deelnemers aan het Open Jeugdtoernooi.
De banen van LTV Lockhorst worden in de week van 23 tot en met 27 augustus bevolkt door deelnemers aan het Open Jeugdtoernooi. LTV Lockhorst

Open jeugdtoernooi voor alle tennisjeugd bij LTV Lockhorst

29 juli 2021 om 09:30 Tennis

LEUSDEN Onder het motto ‘Grand Slam Leusden’ houdt tennisvereniging LTV Lockhorst een groot jeugdtoernooi. 

Van de redactie

Het ‘Grand Slam Leusden’ Open Jeugd Toernooi wordt gehouden van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus op de eigen banen van de vereniging op het Burgemeester Buiningsportpark.

TENNIS033 Tot en met 2019 vonden in de laatste week van de zomervakantie de Tennis033 (lees Amersfoortse) Jeugdkampioenschappen plaats. Deze Kampioenschappen voor de jeugd van alle verenigingen in en om Amersfoort werden de laatste zes jaar georganiseerd door LTV Lockhorst in Leusden.

Met ingang van 2020 zijn deze kampioenschappen op een andere leest geschoeid en worden alleen voor de oudste categorie jeugd gehouden in het laatste weekeinde van de zomervakantie.

ALLE CATEGORIEËN LTV Lockhorst vult de vrijvallende week met een eigen Open Jeugdtoernooi voor alle jeugdcategorieën, waarbij de Jeugdraad – die bestaat uit jeugdleden van Lockhorst – allerlei leuke dingen heeft verzonnen. Zo staat iedere toernooidag in het teken van één van de vier Grand Slam landen (Australië, Amerika, Frankrijk en Engeland) en kun je van spannende wedstrijden genieten en  van de sfeer van deze Grand Slam landen.

Belangstellenden kunnen tot en met zondag 15 augustus inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl. Meer informatie via de site van de vereniging (https://www.ltv-lockhorst.nl/). E-mailen kan ook: ojt@ltvlockhorst.nl.. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie