Achterveld won eenvoudig van Vierhouten'82. Sven van Rossum en Mark de Ridder zorgden voor de doelpunten.
Achterveld won eenvoudig van Vierhouten'82. Sven van Rossum en Mark de Ridder zorgden voor de doelpunten. Gerwin van Luttikhuizen

Mark de Ridder wijst Achterveld de weg

28 mei 2022 om 19:33 Voetbal

ACHTERVELD Ook al staat er voor Achterveld niets meer op het spel, de uitwedstrijd tegen Vierhouten’82 moest wel gewonnen worden. Met twee treffers had Sven van Rossum een groot aandeel in de driepunter, maar Mark de Ridder was toch degene die zijn ploeg de juiste richting in duwde.


Met twee assists en één treffer maakte de aanvallende middenvelder duidelijk dat Achterveld dit potje tegen de laagvlieger niet liet lopen. Bij zowel de 0-1 als de 0-2 was De Ridder de aangever en zorgde goalgetter Van Rossum voor de afronding.
Tien minuten voor tijd liep De Ridder zelf de 0-3 binnen op aangeven van Joey van den Brink. ,,Eigenlijk vond ik Joey vandaag de beste speler aan onze kant’’, zei Jacco Meurs. ,,Maar Mark was vandaag natuurlijk heel belangrijk. We wilden gewoon een lekker potje ballen en plezier hebben met elkaar. Dat hebben we prima gedaan.”


Achterveld sluit zaterdag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen SDS’55. Voor beide ploegen staat alleen nog de eer op het spel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie