Afbeelding
Succes Schoolvoetbaltoernooi

Inschrijving van start voor vijftigste Succes Schoolvoetbaltoernooi

16 maart 2023 om 15:37 Voetbal

LEUSDEN De inschrijving voor het vijftigste Succes Schoolvoetbaltoernooi start op maandag 20 maart en omdat het een lustrumeditie is wil de organisatie er een groter feest van maken.

Deze vijftigste editie vindt plaats op maandag 24 april, aan het begin van de meivakantie. Al zeven jaar is Succes Makelaars RegioBank de hoofdsponsor van het schoolvoetbaltoernooi en ze zijn volgens de organisatie zeer positief voor de continuïteit van dit mooie toernooi: ,,Wij zijn natuurlijk erg blij met de sponsoring en hopen dat Succes Makelaars en Financieel Adviseurs en RegioBank nog lang verbonden blijft aan het schoolvoetbaltoernooi. Via de social media-kanalen van het voetbaltoernooi verzorgt de makelaar ook dit jaar een winactie voor deelnemende schoolklassen. 

Ook dit jaar zal er veel getraind moeten worden om de winst binnen te slepen, maar zoals elk jaar voorziet de organisatie elke deelnemer van een klein presentjes. Ook dit jaar kunnen de supporters een prijs winnen; de ‘Juichcup’. Deze beker gaat naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte of de beste yell. De bekers en medailles worden gesponsord door AFAS en Schoonmaakbedrijf Succlean. 

Alle leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich van maandag 20 maart tot en met woensdag 29 maart aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. De prijsuitreiking vindt plaats op 24 april om 15.00 uur en iedereen is hierbij welkom. De prijs wordt uitgereikt door een speciale gast.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie