Mooi Wark keert terug in De IJsbreker

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Het optreden van Mooi Wark tijdens Puddingpop 2012, was er een om nooit te vergeten. Het publiek werd getrakteerd op een flink portie rock 'n roll en entertainment. Vrijdag 1 maart keren de heren terug naar De IJsbreker, met hun kleintje rock 'n roll tour.

Sinds de hit-singles Idioot, Bokkie of een geittie, In de blote kont en achter de tent heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. Van de albums Gewoon Idioot (2006), Bok 'm d'r op (2008) en Rock & Rodzooi (2009), allen geproduceerd door Dick Kemper (ex-Vandenberg), zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan. Laatstgenoemde albums kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok. De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock 'n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

In het najaar 2011 startte een nieuwe tour, onder de titel Rockworst en Boerencool tour. En nu zijn ze onderweg met de Kleintje Rock & Roll Tour.

De voorverkoop start vrijdag (1 februari). Kaarten zijn bij De IJsbreker verkrijgbaar of zijn online te bestellen (check www.ijsbrekerleusden.nl). Kaarten kosten €10,- in de voorverkoop en aan de deur (indien nog beschikbaar) kosten de kaarten €12,50.

Check www.ijsbrekerleusden.nl of www.facebook.com/DeIJsbreker voor alle info.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie