Wintercompetitie LTV Lockhorst gezellig afgesloten

1 april 2013 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Zaterdag 30 maart is de wintercompetitie van tennisvereniging LTV Lockhorst met een hapje en een drankje afgesloten. Voor de eerste keer organiseerde de vereniging in de winter een tenniscompetitie. De wedstrijden werden op zondagmiddag gespeeld op drie overdekte smash-court tennisbanen en waren bedoeld voor zowel leden als niet-leden. Er hadden zich 108 deelnemers ingeschreven die afkomstig waren van vijftien verschillende tennisverenigingen wat de organisatie zeer tevreden stemde.

Er werd gespeeld in de categorieën heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel en de poules waren ingedeeld op speelsterkte. Dit zorgde voor veel spannende wedstrijden en mooie uitslagen. Na de jaarwisseling werden de poules opnieuw ingedeeld op basis van een promotie-degradatie systeem. Ook nu waren veel teams aan elkaar gewaagd en werd er in veel poules tot en met de laatste speeldag gestreden op de poulewinst.

Na de laatste wedstrijd kon de balans worden opgemaakt en dit leverde de volgende winnaars op:

Heren Dubbel Ton Krol en Roeland Kurvers van LTV Flehite

Dames Dubbel 1 Tamara de Koning en Debora Richard van LTV Flehite

Dames Dubbel 2 Mirjam Lunter en Gaby de Ruiter-Brand van LTV Leusden

Dames Dubbel 3 Ilse Gijtenbeek en Marjolein Hoendervangers van LTV Lockhorst

Gemengd Dubbel 1 Hans van de Kooi en Riky van de Ven van LTV de Eemelaar

Gemengd Dubbel 2 Marcel en Sonja Wessels van LTV de Eemelaar

Gemengd Dubbel 3 Jaap Driest en Celine Morelisse van LTV Flehite

Gemengd Dubbel 4 Gerrit Wildeboer en Tine Fokker van LTV Lockhorst

Tijdens de feestelijke afsluiting bedankte de voorzitter van LTV Lockhorst de organisatie en werden de prijzen uitgereikt. Uit een enquête die is gehouden onder de deelnemers is gebleken dat de competitie door iedereen erg is gewaardeerd en dat veel deelnemers bij de volgende editie weer van de partij zullen zijn.

De organisatie is alweer gestart met de voorbereiding van de nieuwe competitie die in oktober gaat starten en die voor wat betreft het aantal uren verder uitgebreid gaat worden. In april zal het toernooi worden gepubliceerd op www.toernooi.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie