Digitale fotocursus in ‘t Binnenhuys

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - In november start de nieuwe cursus fotograferen voor iedereen die een digitale camera heeft en de mogelijkheden nog niet kent. De fotografie cursus is op de praktijk gericht met veel fotovoorbeelden en persoonlijke aandacht gegeven door Frits Muns. De doelstelling van deze cursus is om te komen tot betere resultaten door gebruik te maken van de mogelijkheden van de camera.

Er zijn dit jaar drie mogelijkheden en dat is de cursus digitale fotografie voor eenvoudige compact camera’s, dan is nieuw de speciale digitale spiegelreflex/hybride camera bezitters en ten derde de cursus eenvoudige beeldbewerking.

Voorbeelden zijn bijvoorbeeld voor de compactcamers: Betekenis van de symbolen op en in de camera en toepassingen daarvan, licht en belichting, flitsen, macro fotografie, concertfotografie, compositie en perspectief, en nog veel meer in twee avonden of middagen.

Dinsdag 15 december en 5 januari om 14.00 uur of op dinsdag 15 december en 12 januari om 19.00 uur. Kosten voor de cursus fotografie van twee avonden met daarbij een handboek van de cursus € 50.-, maximaal 15 personen.

Donderdag 3 december en 14 december om 19.00 uur. Kosten € 50.-

De eenvoudige beeldbewerking is een een avond of middag, waarbij men zelf achter de laptop zit en door middel van projectie wordt u begeleid met het programma voor beeldbewerking. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld het wegwerken van storende elementen, montage foto’s maken, wenskaarten in alle vormen zelf maken. Deze groep bestaat uit hooguit vijf personen en de laptop is aanwezig. Alle bewerkingen inclusief een handboek en het programma op een CD krijgt men mee naar huis.

Donderdag 10 december om 19.00 uur. Kosten € 35.-

Alle cursussen worden gegeven in ’t Binnenhuys, De Meent 4 in Leusden

Opgeven bij Jetty: 033-4951194 of op het e-mailadres: digimuns@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie