Wiebelwagen zamelt geld in voor goed doel

13 mei 2013 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Kinderdagverblijf De Wiebelwagen houdt op zaterdag 25 mei van 11.30 uur tot 14.30 uur een fair om geld in te zamelen voor het goede doel. Kinderdagverblijf De Wiebelwagen start deze maand met de ondersteuning van een 'kinderdagverblijf' in het Midden-Amerikaanse Nicaragua. Dagelijks worden hier zo'n veertig kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot zo'n 11 jaar. Het zijn kinderen van overwegend alleenstaande moeders, welke bijna zeven dagen per week lange dagen in de fabriek werken. De kinderen komen dan ook zeven dagen per week naar de 'kinderopvang', des te belangrijker dus dat deze opvang kan blijven voortbestaan en er een goede kwaliteit wordt geleverd.

Om een start te maken met het inzamelen van het sponsorbedrag wordt de fair georganiseerd. De fair zal duidelijk in het teken staan van het kind, want wat is er voor een kind nu leuker dan lekker springen op een springkussen, allerlei spelletjes doen en heerlijke hotdogs en patat eten? Ook komt Elly Zuiderveld (van het voormalige tv programma Elly en De Wiebelwagen) een optreden verzorgen, en daarbij zal kinderkoor 'De Spetters' uit Amersfoort een optreden verzorgen. De toegang voor de fair is gratis. Voor de kinderspelen en het eten zal een kleine vergoeding worden gevraagd. De opbrengst van de fair zal voor 100% voor de kinderen in Nicaragua zijn.

Het hele project zal te volgen zijn op de website van De Wiebelwagen, www.dewiebelwagen.nl. Adres De Wiebelwagen: Kapelhoek 18, Leusden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie