Afbeelding
Keistadnieuws

Getuigenoproep: politie verspreidt signalement overvallers Lidl Biezenkamp

11 november 2020 om 10:23 Misdaad

LEUSDEN De politie verspreidde woensdagochtend een signalement van de twee jongemannen die dinsdag 10 november iets voor 21.00 uur een supermarkt aan de Biezenkamp met geweld hebben overvallen.

De twee verdachten zijn direct na de overval gevlucht in de richting van de Zwarteweg. Ze hebben een onbekend geldbedrag buit gemaakt.

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Van beide verdachten is een signalement: De eerste verdachte is een man tussen de 17 en 20 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1,70 meter lang, heeft kort zwart haar en droeg een zwart mondkapje.
De tweede verdachte is ook een man, maar hij heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 1,90 meter lang. Hij droeg donkere kleding.

GETUIGENOPROEP Inwoners en omwonenden die mogelijk hebben gezien wat er is gebeurd vlak voor, tijdens of na de overval en de politie nog niet hebben gesproken als getuige, worden verzocht alsnog contact op te nemen. Dit geldt ook voor mensen met camerabeelden waarop de verdachten mogelijk te zijn zien of met andere informatie. Dat kan via een digitaal meldformulier of telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie