Afbeelding
Gemeente Leusden

Leusden op zoek naar jonge Cyber Agents

8 februari 2021 om 18:51 Overig

LEUSDEN De gemeente Leusden is op zoek naar jonge Cyber Agents. ,,De cybercriminaliteit in Leusden is het afgelopen jaar gestegen. Samen met de politie proberen we dit te stoppen, maar dit lukt niet zonder de hulp van Cyber Agents uit Leusden”, aldus de gemeente. ,,We roepen alle kinderen uit de gemeente Leusden, tussen de 8 en 12 jaar, op om zich aan te melden.”

,,Wil jij alles leren over hacken, datalekken en veilig internetten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken”, aldus de gemeente. ,,Via HackShield word jij een Cyber Agent die online gevaar kan herkennen en voorkomen. Daardoor kun je ook je omgeving leren hoe ze online veilig kunnen blijven en als Cyber Agent van de gemeente Leusden de gemeente beschermen. Samen zorgen we voor een veilige online wereld.”

SAFER INTERNET DAY Op 9 februari is het Safer Internet Day. Een dag waarop de Cyber Agents een belangrijke rol spelen. De gemeente: ,,Daarom roepen we alle kinderen in de gemeente Leusden op om juist op 9 februari samen met hun vader, moeder, opa of oma aan de slag te gaan met HackShield. Ga snel naar https://www.joinhackshield.nl/gemeente/leusden en speel mee. Samen houden we het internet veilig. Nu en voor de toekomst!”

BATTLE De gemeente Leusden is uitgedaagd door de gemeente Woudenberg, Zeist en Bunnik om de meeste Cyber Agents te mobiliseren. ,,Deze strijd gaan we aan en samen met jullie gaan we die winnen! En wie wordt uiteindelijk de beste Cyber Agent van de gemeente? De beste Cyber Agents uit de gemeente Leusden, Woudenberg, Bunnink en Zeist worden in april gehuldigd.”

Kijk voor meer informatie naar de speciale boodschap van de politie en de burgemeester(s) van Leusden:


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie