Afbeelding
Justin Kragten

Ondanks corona jeugdactiviteiten in en om Fort33

16 oktober 2020 om 17:12 Activiteiten

LEUSDEN Ondanks Corona blijft Fort33 in Leusden actief om samen met het jongerenwerk van Lariks en de buurtsportcoaches van LeusdenFit de jeugd te bedienen in de herfstvakantie.

Op donderdag 22 oktober is er van 13.00 tot 16.30 uur de langverwachte workshop van De Studio. Op deze dag kunnen jongeren van 12 tot en met 18 jaar kennismaken met de wereld van de digitale muziek. Wil je weten hoe je (beter) kunt dj’en, produceren of rappen? Dan komen dj DeeYoo, producer Maxxlevel en rapper Monnik uitleggen hoe dat moet. Toegang is gratis omdat dit een onderdeel is van het project Jeugd Aan Zet, waar een aparte subsidie voor is aangevraagd door het jongerenwerk. Jongeren hebben ook zelf geholpen met de organisatie van deze workshopdag. Opgeven kan via studio@fort33.nl of via het Instagram account Jong in Leusden (JIL).

BMX CLINIC Op zaterdagmiddag 24 oktober is er op de skatebaan bij Fort33 een BMX clinic van Justin Kragten voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Je kan je opgeven via leusdenfit.nl en er wordt gezorgd voor BMX-fietsen, maar je mag je eigen fiets ook meenemen. Er zijn geen kosten verbonden aan de clinic. Wil je meepraten met andere jongeren over dingen als de skatebaan, de BMX-clinic of de crossbaan? Doe mee op Discord: https://discord.gg/p4XCmdu 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie