Afbeelding
TECHlab Leusden ZeT

TECHlab Leusden ZeT zoekt vrijwilligers

12 september 2021 om 16:00 Activiteiten

LEUSDEN Wijkvereniging Leusden ZeT organiseert in Antares activiteiten in het TECHlab. Het TECHlab is een ruimte voor jong en oud, waar iedereen kennis kan maken met nieuwe technieken zoals programmeren, werken met robots, Minecraft, VR of een drone bouwen. 

,,De komende maanden starten de vrijwilligers de activiteiten weer op, waaronder een workshop Domotica en je eigen Drone bouwen. Daarnaast wordt op zaterdag 2 oktober ook weer een maandelijkse Coderdojo georganiseerd. Tijdens een Coderdojo leren kinderen tussen de zeven en de zeventien jaar programmeren met verschillende tools zoals een Micro:bit, Raspberri Pi of Arduino,’’ meldt de organisatie in een persbericht. 

Voor deze bijeenkomsten zoekt Leusden ZeT extra vrijwilligers. Organisatie TECHLab:  ,,Vind jij het leuk om kinderen te helpen met het ontdekken van nieuwe technieken? Veel technische kennis is niet nodig. Vooral een flinke dosis nieuwsgierigheid en zin om samen met de kinderen de technieken te ontdekken. Voor aanmelden of meer info mail je naar techlab@leusdenzet.nl.’’


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie