Mooi Wark
Mooi Wark [Lukassen] Teun de Koning

Mooi Wark komt langs in Fort33

26 februari 2022 om 15:42 Activiteiten

LEUSDEN Het is eindelijk zo ver: bijna twee jaar na de originele datum staat Mooi Wark dan toch eindelijk weer op het podium van Fort33. Op zaterdag 26 maart openen de deuren om 20.00 uur en gaat dit feestje weer van start. Het voorprogramma wordt ook deze keer weer verzorgd door de Nijkerkse rockers van Ritn Ditn. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop. Er zijn nog tickets beschikbaar via www.fort33.nl

Mooi Wark is een van de grote namen in de dialectrock. De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok. De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ‘n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning. Vele hits passeren de revue waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd.

RITN DITN Een gezamenlijke passie voor rock ‘n roll betekende in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw werd duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect. Dit in combinatie met bekende covers bleek een perfecte formule te zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie