Nederland in Beweging-presentatrice Olga Commandeur laat Leusdense ouderen een recordpoging wagen.
Nederland in Beweging-presentatrice Olga Commandeur laat Leusdense ouderen een recordpoging wagen. Het Nationaal Ouderenfonds

Leusdense ouderen gaan met Olga Commandeur recordpoging wagen

28 april 2022 om 14:47 Activiteiten

LEUSDEN Het Nationaal Ouderenfonds gaat op maandag 16 mei een recordpoging wagen. Zij bewegen dan met 250 senioren uit Amersfoort, Leusden en omstreken 20 minuten op muziek onder begeleiding van Nederland in Beweging-presentatrice Olga Commandeur in het AFAS Theater. 

Om het record te halen zoeken ze 250 enthousiaste 65-plussers. Zij zijn van 14.00 tot ongeveer 14.45 uur van harte welkom om 20 minuten laagdrempelig en gezellig met elkaar te bewegen bij het AFAS Theater in Leusden met ‘Nederland in Beweging’-presentatrice Olga Commandeur. Makkelijke kleding en schoeisel voldoet. Het ontvangst is met koffie, thee en gebak.

Aanmelden kan via ouderenfonds.nl/recordpoging-bewegen-op-muziek/ of tel. 088-3442000. Groepen zijn uiteraard ook welkom.

De recordpoging met Olga Commandeur maakt deel uit van het dagprogramma van het OldStars VitaliteitSpelen congres. Het congres is de opening van de Nationale Beweegweek voor ouderen (de VitaliteitSpelen met de BalkonBeweegdag aan het einde).
Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk om fit en vitaal te blijven, juist ook op latere leeftijd. Dat wéten we allemaal, maar hoe kunnen we dit mogelijk maken en samen doen? Daar gaat het tijdens het VitaliteitSpelen congres over. Met inzichten van Prof. Erik Scherder, experts uit het werkveld, beleidsmakers uit de landelijke en lokale politiek, ‘best practices’ vanuit zorginstellingen en sportverenigingen, uitgebreide netwerkmogelijkheden én natuurlijk de wereldrecordpoging.

Op steun.ouderenfonds.nl/congreskaarten-oldstars staat meer over het congres en zijn ook tickets te koop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie