Birgit Frijlink
Birgit Frijlink Sabine Keijzer

Gratis loopbaanadvies ondersteunt het zoeken naar ander werk

3 augustus 2020 om 09:10 Economie Deel je nieuws

Veel werknemers, flexwerkers, werkzoekenden en ZZP’ers zijn door de coronacrisis geraakt. Speciaal voor hen is er vanaf 1 augustus subsidie beschikbaar voor gratis loopbaanontwikkeladvies en scholing. Hiermee kunnen zij zich oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Is dit ook voor jou interessant?

Het loopbaanontwikkeladvies helpt mensen die hun baan door de crisis dreigen te verliezen (of al verloren hebben). En daarom de overstap naar ander werk zullen moeten maken. Met behulp van ontwikkeladvies kijken we naar je loopbaanmogelijkheden voor de toekomst.

Het traject begint met een digitale arbeidsmarktscan. Dit is een online vragenlijst die het startpunt vormt voor de gesprekken. Deze scan maakt helder welke arbeidsmarktkansen er nu zijn, in combinatie met jouw ervaring. Gedurende het traject hebben we vervolgens 4 persoonlijke gesprekken van een uur. Hierin gaan we in op de uitkomsten van de scan en kijken we welke stappen je kunt nemen voor de toekomst. Daarbij komt ook eventuele scholing aan bod. De specifieke inhoud van het traject stemmen we verder af op je persoonlijke loopbaanvraag. Het ontwikkeladvies helpt je zo om antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan. Zonder verplichtingen en geheel zonder kosten. Na afloop heb je dan een bruikbaar ontwikkelplan dat meer zicht geeft op je mogelijkheden.

Je hoeft de subsidie voor dit traject niet zelf aan te vragen, de loopbaancoach regelt alle administratieve zaken. In de omgeving van Leusden kun je hiervoor o.a. terecht bij erkend loopbaancoach Birgit Frijlink, zij heeft een kantoor in Amersfoort-Noord.

Heb je interesse meld je dan snel aan! Er is beperkte beschikbaarheid en de regeling loopt maar tot het einde van het jaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij www.roodloopbaanadvies.nl.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie