Afbeelding
Wijkvereniging 't Ruigeveld en Hamersveld Oud

John Spijkerman komt met voorstelling ‘De vogelverhalen’ naar de Marcuskerk in Leusden

22 februari 2024 om 12:20 Evenementen

LEUSDEN De Leusdense John Spijkerman komt komende vrijdag 5 april naar de Marcuskerk in Leusden met zijn voorstelling ‘De vogelverhalen’. Na het succes van zijn voorstelling ‘De vogelmonologen’, die hij al driemaal presenteerde voor een uitverkocht theater de Tuin, komen er bij zijn presentatie in de Marcuskerk ook andere vogel- en natuurverhalen aan bod.

Als natuurfotograaf en journalist vertelt Spijkerman hoe hij geïnspireerd is geraakt in vogels en hun gedrag in de natuur. In de gesprekken komen veel actuele thema’s aan bod, maar ook tijdloze onderwerpen als leven en dood, liefde, troost, hebzucht, schuld en berusting worden besproken. ,,De geïnterviewde vogels nemen geen blad voor de snavel; spreken vrijmoedig over hun diepste zielenroerselen; en houden ons een spiegel voor, zowel in woord als in beeld. Spijkerman is een ras verhalenverteller en wil ons, met beeld en geluid, er graag op attent maken hoe boeiend die andere wereld is. Uitleggen hoe blij je daarvan kunt worden. En daar is niet eens zoveel voor nodig. Met zijn unieke benadering brengt Spijkerman de natuur nóg dichterbij en zul je daarna zelf met andere ogen gaan kijken en opmerken wat er in je eigen tuin, balkon en onze wijk te horen en te zien valt.”

Geïnteresseerden kunnen op vrijdag 5 april vanaf 19.30 plaatsnemen in de Marcuskerk in Leusden. De toegang kost 5 euro voor leden van de Wijkvereniging  ‘t Ruigeveld & Hamersveld Oud. Niet-leden betalen 7,50 euro om de voorstelling bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via jan@wijkverenigingruigeveld.nl of elke maandag en donderdag tijdens de koffieochtenden in de Muziekschool; tijdens de maandelijkse aanschuiftafel in de Marcuskerk; en uitsluitend voor niet-leden bij Leusden Natuurlijk (VVV).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie