De boeken van auteur M.P.O. Books spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug.
De boeken van auteur M.P.O. Books spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug. PR

De Treekerpunt in spannende thriller

26 oktober 2021 om 07:49 Kunst

LEUSDEN Het Leusdense recreatieterrein De Treekerpunt speelt een belangrijke rol in ‘Cruise control‘, de thriller van M.P.O. Books die onlangs als e-book is uitgebracht. In het boek slaat een schutter toe onder homo’s die het recreatieterrein bezoeken voor sekscontacten. De Amersfoortse politie onder leiding van Gisella Markus probeert de zaak op te lossen. Het spoor leidt naar een oud-militair en inwoner van Leusden. Maar is hij ook de dader?

‘Cruise control’ is de negende thriller van M.P.O. Books. Al zijn boeken spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug. Daarbij komen voor de lezer heel wat bekende locaties voorbij, onder andere in de gemeente Leusden en in de stad Amersfoort. De coverfoto is gemaakt op De Treekerpunt. Hoofdpersoon Gisella Markus heeft een huis in de Keistad, terwijl haar assistent Niels Hanse met zijn man aan de Leusderhei woont. Het spannende verhaal eindigt met een heftige ontknoping in het buitengebied van Leusden. De herkenbare locaties maken deze thriller extra boeiend voor lezers uit de regio.

Schrijver Marco Books publiceert sinds enkele jaren ook als Anne van Doorn. In 2019 verscheen van zijn hand de detectiveroman ‘De man die zijn geweten ontlastte‘, over de verdwijning van een jonge vrouw uit een woongemeenschap in Hooglanderveen. Zojuist is ook de verhalenbundel ‘Meer mysteries voor Robbie Corbijn’ uitgekomen, met mysteries die zich afspelen in Soest, Doorn, Barneveld en andere plaatsen.

‘Cruise control’ is als e-book verkrijgbaar voor 9,95 euro. De eerder verschenen luxe paperback telt 288 pagina’s en kost 18,95 euro. De verhalenbundel van Anne van Doorn telt 256 pagina’s en kost 17,95 euro. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.


Bijschrift -

PR

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie