AMERICA'S GOT TALENT --
AMERICA'S GOT TALENT -- "Semifinals 1" Episode 1418 -- Pictured: Ndlovu Youth Choir -- (Photo by: Trae Patton/NBC) Ndlovu

AFAS Theater en AFAS Foundation verwelkomen Ndlovu Youth Choir – Sound of South Africa

16 april 2024 om 16:05 Lokaal Deel je nieuws

Van 2 t/m 5 oktober komt het betoverende Ndlovu Youth Choir – bekend van America’s Got Talent - naar het AFAS Theater in Leusden.

Het Ndlovu Youth Choir is een artistiek programma waarbij jongeren direct werken aan weerbaarheid, zelfontplooiing en hun eigenwaarde. Door middel van zang en dans leven ze zich uit en kunnen ze hun zorgen voor even vergeten. Het koor geeft deze jongeren een richting en leert hen dat ze wél iets goed kunnen: zingen! De discipline van het Ndlovu Youth Choir zet hen weer op de rit en geeft hen een toekomstperspectief. Zo is de échte impact dat alle jongeren hun school afmaken en hierdoor meer perspectief hebben.

Het getalenteerde koor, afkomstig uit het Zuid-Afrikaanse township Elandsdoorn, begon in 2009 als een naschools programma voor jongeren met uitdagende achtergronden en verwierf in 2019 internationale faam door hun deelname aan America’s Got Talent. Met hun unieke mix van traditionele Zuid-Afrikaanse genres, pop, rock, jazz en EDM wisten ze het tot de finale te schoppen en harten over de hele wereld te veroveren.

Hun dansbare covers van hits zoals ‘Africa’ van Toto, ‘Higher Love’ van Whitney Houston en ‘Shape of You’ van Ed Sheeran zijn onweerstaanbaar en hebben bijgedragen aan hun wereldwijde succes. Met inmiddels drie albums op hun naam belooft het een reeks swingende en onvergetelijke concerten te worden in het AFAS Theater.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie