Frans Weijzen
Frans Weijzen Rechtenvrij

Asieladvocaat Frans Weijzen geeft Blikopeners-lezing in de Bibliotheek Leusden

16 juli 2021 om 13:00 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 29 juli is er in de Bibliotheek Leusden een Blikopeners van asieladvocaat Frans Weijzen. Hij heeft als asieladvocaat de hele wereld aan zijn tafel gehad en kan daar heel wat ontroerende verhalen over vertellen.

Verhalen over vernedering, mishandeling, gevangenissen, doden en gewonden, over dood en bijna dood, over verlies van alles. Vluchtverhalen over hoge bergen, woeste zeeën, over hitte in de woestijn, de ijskoude nachten in Oost-Europa, de gammele bootjes, gevangenschap en slavernij, verdronken landgenoten. Maar daarnaast ook over fysieke en mentale kracht, hoop en vertrouwen, verhalen over flexibiliteit, het je weer oprichten, de taal leren, integreren! Asieladvocaat Frans Weijzen vertelt er op zijn levendige en innemende manier over tijdens deze Blikopeners.

Blikopeners is op donderdag 29 juli tussen 11.30 uur en 13.00 uur in de Bibliotheek Leusden. Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Bloemendal Vastgoed b.v.. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt. Dit kan via de website van de Bibliotheek Eemland of in de Bibliotheek Leusden zelf.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie