Afbeelding
BDU Media

Deel jouw nieuws ook op leusderkrant.nl en maak wekelijks kans op een plekje in onze papieren editie

4 april 2024 om 08:09 Maatschappelijk

LEUSDEN/ACHTERVELD Heeft je vereniging één of meer jubilarissen in het zonnetje gezet? Wil je een wedstrijdverslag delen? Of hebben er wijzigingen in de bezetting van jullie bestuur plaatsgevonden? Is een jeugdteam kampioen geworden of heeft die jeugdige tennisser zijn eerste wedstrijd gewonnen? Zoekt jouw clubje nieuwe leden en organiseer je daarom een open dag of meespeelmiddag? Heeft een familielid een wel erg bijzondere hobby? Deel je nieuws op de website van de Leusder Krant en maak kans op een plekje in onze papieren editie!

Uw lokale redactie hoort graag van alles dat speelt in de gemeente Leusden, maar kan helaas niet altijd alles een plekje in de papieren editie schenken. Een lezersbijdrage via Deel je nieuws moet in ieder geval lokale relevantie hebben én niet commercieel van aard zijn. Meer voorwaarden en spelregels zijn hier te vinden.
Een belangrijke tip is in ieder geval om altijd een bijpassende, echte, liggende foto toe te voegen indien mogelijk. Want posters, afbeeldingen of flyers drukt de Leusder Krant nooit af op haar redactionele pagina’s.

Ook mogen inzendingen niet opiniërend zijn. Daarvoor bestaat de mogelijkheid een ingezonden brief te mailen aan leusder.krant@bdu.nl. Uw redactie weegt deze inzendingen op inhoud en relevantie en houdt zich het recht voor deze (met respect voor de inhoud) in te korten of niet te plaatsen. Tot slot plaatsen we ingezonden brieven nooit anoniem.

Vergeet ook niet lokale evenementen toe te voegen aan onze online agenda. Ook daarmee maken inzenders kans op maximale publiciteit via onze fysieke én digitale kanalen.

Voor overleg met de redactie over publiciteit rond een bijzondere gebeurtenis of - ontwikkeling in de gemeente, nieuwstips of uitnodigingen: we zijn daarvoor bij voorkeur bereikbaar via leusder.krant@bdu.nl.

Blijf je graag op de hoogte van het meest relevante lokale nieuws dichtbij huis? Overweeg dan om de Leusder Krant te volgen op Facebook, of meld je aan voor ons Whatsapp-kanaal (scan de QR-cdoe hieronder met een mobieltje). In dat laatste geval ontvang regelmatig op je telefoon de meest opvallende of belangwekkende regionale ontwikkelingen.


Scan deze code met een mobiele telefoon (of klik op de afbeelding) om de Leusder Krant ook via Whatsapp te volgen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie