Afbeelding
leef3.nu

Leef3.nu brengt ‘Tafeltje Dekje’ terug naar Leusden

12 september 2020 om 07:30 Maatschappelijk

LEUSDEN Vroeger was Tafeltje Dekje -het aan huis bezorgen van warme maaltijden bij ouderen -een begrip in Leusden. Voor iedereen die houdt van gemak én van lekker eten is er goed nieuws: Tafeltje Dekje is terug! Leef3.nu (onderdeel van Beweging 3.0) introduceert de moderne variant van Tafeltje Dekje onder de noemer Eemlandse Tafel.

Jan Jans, manager van Leef3.nu: ,,Gezond en gevarieerd eten met verse ingrediënten wintonder jong en oud steeds meer aan populariteit. Wij vinden het belangrijk dat goed en lekker eten toegankelijk is voor iedereen, ook als het (soms tijdelijk) niet lukt om zelf een warme maaltijd te bereiden. We zijn er trots op dat we Tafeltje Dekje weer in Leusden kunnen aanbieden.”

Eemlandse Tafel is de naam van de moderne variant

Tafeltje Dekje is ondertussen wel met zijn tijd meegegaan. Het gemak blijft, maar smaak en variatie zijn niet te vergelijken met vroeger. Zo kun je kiezen uit een wekelijks menu met achttien verschillende maaltijden. Het menu biedt vlees-, vis- en vegetarische gerechten uit onder andere de Italiaanse en Aziatische keuken, maar ook de Hollandse pot behoort tot de mogelijkheden. Alle maaltijden worden bereid met verse groenten, zijn vet- en natriumbeperkt en bevatten geen overbodige toevoegingen.

FLEXIBILITEIT Jan Jans: ,,We willen zoveel mogelijk flexibiliteit bieden. We werken dan ook niet met minimale afnames, abonnementen of contracten. De maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur thuis afgeleverd door een vaste bezorger van Eemlandse tafel. Een prettig en vertrouwd gevoel. En bent u lid van Leef3.nu? Dan betaalt u geen bezorgkosten.” Eemlandse Tafel bezorgt ook warme maaltijden in Baarn, Soest, Eemnes en Amersfoort. Meer weten of de warme maaltijdservice uitproberen? Kijk op www.leef3.nu/eemlandsetafel of bel Leef3.nu via 033–46223.

Sandra van den Bovenkamp
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie