FORTY8 HOURS
FORTY8 HOURS Remco van de Brug

Nieuwe goede Doel Forty8 Hours 2022 bekend

25 juli 2021 om 12:25 Maatschappelijk

LEUSDEN Forty8 Hours is een evenement waarbij vrijwilligers van Fort33 zich 48 uur lang opsluiten in het Fort om geld in te zamelen. Dit evenement werd in 2021 voor het eerst georganiseerd om Fort33 door de coronacrisis heen te helpen. De tweede editie staat inmiddels ook gepland en het goede doel waar geld voor ingezameld wordt, is bekend.

In 2022 gaat Forty8 Hours geld inzamelen voor Stichting Woondroom Leusden. Ouders/bestuursleden van de stichting, Jolanda de Kok, Marian Stomphorst, André Kollen en Ilse Vasterman, vertelden over hun stichting: “Het is de bedoeling om voor onze kinderen, waarvan sommigen het syndroom van Down hebben, een aantal levensloopbestendige woningen of appartementen te realiseren in Leusden. Alle jongeren hebben een baan of een vorm van dagbesteding.

Forty8 Hours 2022 zal ook weer bol staan van optredens, interviews en andere leuke activiteiten. Alle opbrengsten gaan direct naar Stichting Woondroom Leusden. Forty8 Hours vindt plaats van 11 tot en met 13 maart 2022.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie