Roel Madiol, Michael Verheij en Max Bremer met de cheque voor Oekraïense vluchtelingen in Leusden en Achterveld.
Roel Madiol, Michael Verheij en Max Bremer met de cheque voor Oekraïense vluchtelingen in Leusden en Achterveld. John van Halderen

Vredesconcert: 2.600 euro voor Oekraïense vluchtelingenhulp

30 mei 2022 om 09:37 Maatschappelijk

LEUSDEN Het Leusdens Mannenkoor gaf op 13 mei een concert voor de Vrede. De totale netto opbrengst, bestaande uit kaartverkoop, slotcollecte en bankgiften bedroeg 2.600 euro en op vrijdag 27 mei overhandigden voorzitter Roel Madiol en penningmeester Max Bremer op symbolische wijze het geld aan Michael Verheij, de voorzitter van Gastvrij Leusden.

Dit geld wordt gebruikt voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen in Leusden en Achterveld. Van hen hebben vier jongere dames uit het ISVW als VIP op de voorste rij kunnen genieten van het concert. Zij verklaarden na afloop zich super speciaal te hebben gevoeld, mede door de vele contacten met belangstellende bezoekers. Het was heerlijk om zich even gewoon te voelen in een periode van stress en angst over het lot van hun achtergebleven dierbaren in Oekraïne. ,,Het Leusdens Mannenkoor heeft met haar concert muzikale hoogtepunten weten te combineren met sociale betrokkenheid”, aldus de trotse bestuurders.

Twaalf Oekraïense gasten waren te gast bij het concert.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie