Afbeelding
Gemeente Leusden

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar Verhagen-Groenestein

30 augustus 2022 om 08:49 Mensen

LEUSDEN De heer en mevrouw Verhagen-Groenestein waren zondag 28 augustus 60 jaar getrouwd. Burgemeester Gerolf Bouwmeester ging op bezoek bij het echtpaar en feliciteerde hen namens het college.

Ad en Greet Verhagen-Groenestein waren op 28 augustus 60 jaar getrouwd. Beiden zijn geboren en opgegroeid in Soest. Ad is de middelste zoon uit een gezin van drie kinderen en Greet is de op een na jongste uit een gezin van elf. Ad en Greet hebben elkaar in 1957 ontmoet in Soest. Ad werkte destijds bij de bakker en Greet werkte bij de kruidenier aan de overkant van de straat. Na hun verkeringstijd zijn ze in 1962 getrouwd. In 1978 werd hun dochter Kitty geboren.

HORECA In 1971 zijn zij een horecagelegenheid begonnen in Leusden Zuid, Cafetaria De Bieshaar. In deze tijd is ook het bowlingclubje waarin Ad speelt ontstaan. Nu, 45 jaar later, komen de heren nog steeds om de week bij elkaar om een potje te bowlen. 

Bij de opening van de Hamershof in 1980 verhuisden zij met de cafetaria naar Leusden Centrum. Het werd een cafetaria/ restaurant die nog altijd bij veel Leusdenaren in het geheugen gegrift staat vanwege de heerlijke huisgemaakte kroketten. In 1994 zijn Ad en Greet gestopt met werken.

Ad geniet van zijn kanaries en tropische vogels en gaat hiermee ook naar shows. Greet maakt 3D kaarten, puzzelt en borduurt graag. Samen gaan ze graag uit lunchen, een stukje fietsen of even naar de markt. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie