Brand New Cadillac met, van links naar rechts, John Hijmering, Jacco Haker, Boudewijn van Wijk, Flip Mijzen, Jan van der Horst en Jan Willem van Wijk.
Brand New Cadillac met, van links naar rechts, John Hijmering, Jacco Haker, Boudewijn van Wijk, Flip Mijzen, Jan van der Horst en Jan Willem van Wijk. Brand New Cadillac

Optreden Brand New Cadillac afgelast

13 november 2021 om 13:58 Muziek

LEUSDEN Het optreden van de Leusdense rockband Brand New Cadillac, dat vanavond in Fort33 zou plaatsvinden, is door de aangescherpte corona-maatregelen afgelast. Het optreden is voorlopig verplaatst naar zaterdag 22 januari. Gekochte kaartjes blijven geldig.

De populaire Leusdense band was van plan het legendarische live-album ‘Get yer ya-ya’s out’ integraal te spelen. Na de pauze zou er ook ruimte zijn voor repertoire dat de fans al langer van de band kennen. 

ONGEPLACEERDE EVENEMENTEN Minister Hugo de Jonge maakte gisteren bekend dat er met name voor ‘ongeplaceerde evenementen’ (evenementen zonder zitplaatsen) de komende weken geen ruimte is. Saillant detail is dat het laatste optreden van de band in Fort33, ter gelegenheid van de jubileumviering van de band (BNC bestond toen 30 jaar), vlak voor de eerste lockdown plaatsvond. Dat geluk had de Leusdense formatie dit keer niet. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie