The Soulmates bestaat uit Baer Traa (gitaar en vocals),  Sven Rozier (drums) en Maurits Den Hollander (contrabas).
The Soulmates bestaat uit Baer Traa (gitaar en vocals), Sven Rozier (drums) en Maurits Den Hollander (contrabas). PR

Jazzclub Leusden presenteert The Soulmates in de Four Seasons

8 november 2022 om 15:42 Muziek

LEUSDEN Stichting Leusden Jazz verzorgt zondagmiddag 20 november een concert van The Soulmates ft. Baer Traa en Lizzy Ossevoort in de Four Seasons, aan de kastanjelaan in Leusden.

The Soulmates is een band bestaande uit drie jonge frisse muzikanten; Baer Traa (gitaar en vocals), Maurits Den Hollander (contrabas) en Sven Rozier (drums) die elkaar kennen van het Rotterdams conservatorium. Zij brengen op een smaakvolle manier een divers en uitgebreid repertoire ten gehore. Niet alleen spelen The Soulmates swingende dansmuziek zoals jazzstandards uit het American Songbook, maar ze schakelen ook moeiteloos over naar bekende soul en motown classics. 

Deze middag nodigen ze diverse gasten uit. Zoals Lizzy Ossevoort die cumlaude in New York is afgestudeerd. Ook zijn Alexander Beets en Bas Toscani toegevoegd aan de line-up, met deze topblazerssectie wordt er een extra sausje toegevoegd aan deze swingende middag.

Het concert start om 15.30 uur en aansluitend hebben gasten de mogelijkheid om samen met de musici aan te schuiven bij het diner. Een kaartje kost 10 euro en kan besteld worden via www.leusdenjazz.nl. Ook kan bij de Four Seasons zelf aan de deur een ticket gekocht worden.
Het volgende concert staat gepland op zondag 18 december met een speciale kerstshow met Licks and Brains ft. Mrs. Hips.

Lizzy Ossevoort is ook te gast.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie