Afbeelding
Opgeruimd Leusden

Nieuwe Opruimochtend met ijsjes naderhand

12 juli 2021 om 13:48 Natuur en milieu

LEUSDEN Opgeruimd Leusden roept alle inwoners weer op om Leusden te ontdoen van zwerfafval. Daarvoor vragen ze hen om een opruimrondje te maken.

,,Toon liefde voor een plek in jouw buurt en maak op zaterdag 17 juli van je dagelijkse wandeling een opruimrondje! Ga alleen, met huisgenoten of met één van je buren. Een goed begin van je weekend en zo help je actief mee om Leusden weer een stukje schoner te maken.”

Opgeruimd Leusden zorgt voor veiligheidshesjes, afvalgrijpers, handschoenen en afvalzakken. Deze zijn zaterdag 17 juli op te halen tussen 9.00 en 12.00 uur bij De Groene Belevenis aan de Hamersveldseweg 107. Alle materialen staan buiten voor deelnemers klaar. Met dit zomerse weer sluiten ze het rondje af met een ijsje.

,,Wat is er mooier dan in een schone wijk wonen? Elke dag een aantal ‘zwerfies’ opruimen in je eigen straat. Je kan het op je eigen manier doen en wanneer het jou uitkomt: je bent even lekker in de buitenlucht, kunt een wandeling maken, met je buren bijpraten, je lichaam is in beweging. Kortom; alleen maar voordelen die je gratis cadeau krijgt bij een rondje zwerfafval opruimen.”

Voor meer informatie of een vraag: info@opgeruimdleusden.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie