Feest bij de nieuwbouwwoningen op de kavel Larikslaan 3.
Feest bij de nieuwbouwwoningen op de kavel Larikslaan 3. Daan Bleuel

Zo’n 1.800 gegadigden voor 17 nieuwe woningen op De Princenhof

Nieuwbouw

LEUSDEN Met het hijsen van drie vlaggen is donderdagmiddag feestelijk stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt van het eerste nieuwbouw woningcomplex op bedrijventerrein De Princenhof. 

door Daan Bleuel

Directeur Van Driesten, van hoofdaannemer Driesten Bouw uit Harskamp, wethouder Patrick Kiel en Herbert Bosch van Samen Thuis projectontwikkeling namen de formele handeling voor hun rekening. Onder de aanwezigen waren de nieuwe bewoners van de 17 woningen die op de kavel Larikslaan 3 worden gerealiseerd. 

LUCKY BASTARDS Bosch noemde de kopers ‘lucky bastards’. Hij hintte daarmee op het feit dat ruim 1.800 belangstellenden in de race waren voor een woning in het complex, aan de rand van park Princenhof. Hij wist te vertellen dat ruim de helft van de nieuwe bewoners uit Leusden of de directe omgeving komt. 

Wethouder Kiel nam in zijn toespraak de term ‘lucky bastards’ over van de vorige spreker. Hij hield de nieuwe bewoners vooral voor dat ze in een prachtige wijk komen te wonen. ,,Het is nu misschien nog wat lastig voor te stellen, maar dit wordt straks de mooiste wijk van Leusden’’, aldus Kiel. Hij wees er bijvoorbeeld op dat het groen van park Princenhof straks nadrukkelijk de wijk in wordt getrokken. Het gebied is voor oorsprong een kantorenpark, maar wordt deels omgebouwd tot woonwijk. 

v.l.n.r. Herbert Bosch (Samen Thuis Projectontwikkeling), wethouder Patrick Kiel en directeur Van Driesten van Driesten Bouw.
Het hijsen van de vlaggen tere gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt in de bouw.
advertentie
advertentie