Stem op mooiste foto wedstrijd Vallei Horstee!

7 juni 2022 om 10:46 Overig Deel je nieuws

Dit voorjaar konden hobbyfotografen meedoen de fotowedstrijd van Vallei Horstee. Deze wedstrijd is georganiseerd ter ere van het 25-jarige jubileum van de agrarische natuur- en milieuvereniging Vallei Horstee. Het onderwerp van de wedstrijd is: Dieren op of rond de boerderij. De 20 mooiste toegestuurde foto’s staan nu op de website van Vallei Horstee. Zie hiervoor op: https://www.valleihorstee.nl/fotowedstrijd

Iedereen wordt uitgenodigd om op de website deze te bekijken èn de mooiste foto te kiezen. Je mag op maximaal 3 foto’s een stem uitbrengen. De 3 fotografen met de meeste stemmen, ontvangen een mooie prijs zoals het prachtige Handboek Natuurfotografie, De pracht van de natuur of Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond. Deze prijzen worden op 20 augustus tijdens het Oogstfeest XXL op Groot Zandbrink uitgereikt.

Tijdens het Oogstfeest XXL zijn alle 20 ingediende foto’s uitvergroot te zien. Naast deze foto’s zijn er nog veel meer activiteiten te zien en/of aan mee te doen. Denk aan ploegen met paarden, grasmaaien met hele oude trekkers, hele moderne landbouwmachines, zuivel proeven, oude ambachten zien. Te veel om op te noemen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Het Oogstfeest XXL wordt op Hoeve Groot Zandbrink aan de Postweg 2 in Leusden gevierd op 19 en 20 augustus van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Het moment om alvast zelf mooie foto’s te maken voor de wedstrijd van volgend jaar!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie