Vier bekende thrillerschrijvers komen naar Bibliotheek Nijkerk op 3 oktober
Vier bekende thrillerschrijvers komen naar Bibliotheek Nijkerk op 3 oktober Bibliotheek Nijkerk

Avond van het Spannende Boek met vier bekende thrillerschrijvers in Bibliotheek Nijkerk op 3 oktober

15 september 2023 om 11:00 Overig Deel je nieuws

Dinsdag 3 oktober belooft een spannende avond te worden. Vier bekende thrillerschrijvers vertellen tijdens de Gouden Strop Thrillertour over hun boek en gaan met elkaar in gesprek over het succes van de Nederlandse thriller. In bieb Nijkerk kun je kennismaken met John Kuipers (winnaar van de Gouden Strop 2023 voor Musserts Schaduw), Ilse Ruijters (winnaar schaduwprijs 2015 en zilveren vleermuis 2021 voor haar boek: Minnaar), Thijs Voortman (genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs van 2023 met zijn boek: Gouden Nevel) en Jeroen Windmeijer (genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs van 2023 voor zijn boek: De Magdalenacodex).

Hoe lukt het deze vier schrijvers om de lezer voortdurend in spanning te houden met hun boeken met gevaarlijke en spannende acties? Wat brengt hen als schrijvers ertoe om een thriller te schrijven? Hierover gaan we deze avond in gesprek. Een interactieve avond met ruimte voor het stellen van vragen.

Over de Gouden Strop Thrillertour

Dit jaar organiseert de stichting Gouden Strop in samenwerking met NBD Biblion opnieuw de ‘Gouden Strop Thrillertour’. Deze thrillertour bestaat uit meerdere momenten door het hele land waarbij bibliotheken de beste Nederlandse thrillerauteurs aan het publiek voorstellen.

Locatie: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk

Datum: dinsdag 3 oktober 19.30 uur

De toegang is gratis, maar wel graag aanmelden via de website www.bibliotheeknijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie