Gezinswandeling Klein Stoutenburg
Gezinswandeling Klein Stoutenburg Vrijwilliger Utrechts Landschap

Gezinswandeling ‘Herfst op Stoutenburg‘

17 september 2023 om 14:13 Overig Deel je nieuws

Op Heerlijkheid Stoutenburg valt voor jong en oud van alles te beleven! Ga met je gezin op stap met één van de gidsen van het Utrechts Landschap) en leer van alles over de natuur. Krijg antwoord op je vragen, zoals “welke bijzondere bomen en planten zie je in het bos en welke dieren wonen hier?

Bij de verschillende kinderactiviteiten zullen de gidsen aan de ouders het een en ander vertellen dat met die activiteit te maken heeft. Bij de bodemdiertjes vertellen ze over het verteringsproces en het nut van dood hout. Bij boomactiviteiten over lengte- en breedtegroei en het beheer.

De opdrachtjes zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m  12 jaar, verdeeld in twee leeftijdsgroepen: 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. De ene ouder kan zo met de jongste kind(eren)  en de ander met de oudere kind(eren) mee.

Verzamelen is op zondag 1 oktober 2023 vanaf 13.15 uur bij het Bezoekerscentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.   We starten om 13.30 uur. De wandeling is niet rolstoel(en wandelwagen)vriendelijk en honden zijn niet toegestaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie