Afbeelding
Rotan lampen

Rotan lampen in je interieur

16 februari 2021 om 12:42 Partnercontent

Net zoals andere producten die gemaakt zijn van rotan zijn de rotan lampen de afgelopen jaren ook erg populair geworden. Je ziet dergelijke lampen in allerlei diverse interieurstijlen terug komen, wat een groot voordeel is van een rotan product. Door de lichte en open uitstraling van rotan is dit materiaal zonder twijfel geschikt om te gebruiken in een lamp. Rotan lampen is dan ook een grote aanrader, waarbij je zeker gebruik kunt maken van de onderstaande adviezen. 

Rotan hanglampen

Eén van de populairste populairste uitvoering van de rotan lamp is de hangende variant. Een rotan hanglamp is zonder twijfel een sfeervol exemplaar. Het brengt op een gemakkelijke en rustige wijze een gezellige sfeer in je huis. Je kunt diverse rotan hanglampen kopen die in allerlei verschillende woonstijlen passen passen. Natuurlijk verschillen de verkrijgbare hanglampen van rotan wat betreft het formaat en kleur. 

Rotan staande lampen

Natuurlijk zijn er meer verschillende soorten rotan lampen. Naast de hanglampen zijn ook de staande lampen die gemaakt zijn van rotan erg populair op het moment. Een staande lamp geeft natuurlijk een hele andere uitstraling aan je huis dan een hanglamp van rotan. Een vloerlamp die is gemaakt van rotan is zonder twijfel een echte eyecatcher in je interieur. Een staande lamp kan je op verschillende manieren gebruiken binnen je woning. Je kan er voor kiezen de lamp te plaatsen in de woonkamer maar ook in slaapkamers komt de rotan vloerlamp geplaatst.

Rotan tafellampen

Als je toch iets anders wilt dan een hanglamp of een staande rotan lamp dan is een tafellamp ook een goede optie. Zo’n exemplaar is bijvoorbeeld prachtig te combineren met een bijzettafel, maar natuurlijk kun je de tafellamp ook in de vensterbank neerzetten. Op deze manier zorg je voor een gezellige sfeer in je woning. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor wat extra licht, wat handig is in bijvoorbeeld de woonkamer. Overigens is een tafellamp van rotan handig in een studeerkamer.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden om rieten verlichting naar jouw woning te brengen? Bekijk dan de website voor meer rieten lampen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie