Afbeelding
Foto door form PxHere

Schilderen op nummer met olifanten en leeuwen

13 september 2021 om 00:05 Partnercontent

Wil je schilderen op nummer met olifanten en leeuwen, maar ben je bang dat het een lastig karwei wordt? Zonder enige ervaring met schilderen kan het een hele opgave worden, maar niet als je een schilderen op nummer pakket van een door jouw gekozen dier besteld. Met deze leuke hobby ontvang je een pakket naar keuze, zoals een leeuw of olifant.

Bij het schilderen op nummer schilder je de vakjes die zijn afgebeeld met een nummer, zoals een 2. Bij het pakket dat jij hebt uitgekozen ontvang je verf, kwasten en een voorbeeld op A3 papier. Zoek eenvoudig het nummertje 2 op het canvasdoek en doe dit ook bij de acrylverf. Stop het kwastje in de verf en schilder het vakje 2 met de daarvoor bestemde kleur. Zo schilder je eenvoudig, maar op een creatieve manier een olifant, leeuw of een ander dier.

Op het canvasdoek staan zo gezegd allerlei nummertjes afgebeeld. Dit kan variëren van 1 – 24 en 1 – 36. Zodra je de nummertjes allemaal hebt beschilderd, ontstaat er een schitterend schilderij. Wanneer het schilderij af is kan je het ergens opbergen, maar waarom zou je het niet inlijsten? Zo kun je het schilderij ophangen in de woonkamer of in de slaapkamer. Hierdoor kun je elke dag naar het door jou geschilderde kunstwerk kijken en pronkt het in de ruimte bij jou thuis.

Gemakkelijk dieren schilderen

Door het schilderen op nummer principe kun jij gemakkelijk dieren schilderen. Zo heb je de keuze uit leeuwen, olifanten, maar ook uit honden, katten en zelfs schotse hooglanders. De keuze is enorm, wat het ook lastig maakt. Ook is het mogelijk om een eigen foto te uploaden van jouw huisdier. Neem of zoek een leuke foto van de kat, hond of cavia en upload deze via de schilderen op nummer module. Het pakket met ontvang je binnen enkele dagen in huis. Dit is ook een enorm leuke en originele cadeautip voor volwassenen en kinderen. Zo ontvangt de ontvanger geen standaard cadeau, maar een gepersonaliseerd cadeau dat de ontvanger van het cadeau enorm zal versassen.

Olifant schilderen met schilderen op nummer

Lijkt het je een ingewikkelde opgave om een olifant te schilderen? Je kunt dit eenvoudig schilderen door een canvas van een van de schilderen op nummer olifanten te bestellen. Voor welke olifant ga jij? Je hebt de keuze uit schattige olifantjes voor de kids of een stoerdere olifant in het bos voor volwassenen.

Het is belangrijk om te weten dat je het aantal verfpotjes afstemt op de leeftijd van de hobbyist. Kies altijd voor 24 verfpotjes als een kind het canvasdoek gaat beschilderen en 36 voor volwassenen. Uiteraard is het ook mogelijk om 24 kleurtjes te kiezen voor volwassenen, waardoor de vakjes wat groter zijn dan bij 36 kleuren verf.

Stoere leeuwen op nummer schilderen

Ook hoeft het schilderen van een leeuw niet lastig te zijn. Om voor de eerste keer een leeuw te schilderen is het verstandig om eerst te oefenen met een schilderen op nummer leeuwen pakket. Bij de leeuwen heb je ook een genoeg keuze. Zo heb je de keuze uit een kleurrijke leeuw met enorm veel kleuren of kies voor een doek waar een leeuw staat afgebeeld.

Schilderen: Ontwikkel de fijne motoriek

De fijne motoriek is de coördinatie van kleine spieren, zoals die van vingers en gewrichten, meestal in samenhang met de ogen. Deze spieren helpen mensen om zijn/haar behendigheid te tonen in activiteiten in het leven. Schilderen op nummer helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, omdat het proces van schilderen op nummer binnen fijne lijnen met precisie en concentratie een oefening wordt voor de motoriek.

Kortom: Start met schilderen

Ben je dus nog niet bekend met schilderen en zou je willen beginnen met een creatieve hobby? Probeer het eens uit en wie weet is dit wel een hobby voor jou. Laat het schilderen maar beginnen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie